Musikalsk samarbeid

101 Ute - Festspillene og Hjørnet Live samarbeider om 101 Ute.

Hjørnet Live hjelper Festspillene med artister til 101 Ute.

Vi gjør dette for å kunne gi publikum en stor musikkopplevelse. Det gjør det mulig å hente inn store artister, som årets program viser:

Lørdag 3.juni byr 101 UTE på 4 flotte konserter!

 

ELG er hovedattraksjon i utescene:

Øivind Elgenes, bedre kjent som Elg i Dance With a Stranger, fikk et bredere publikum etter deltakelsen i TV2-suksessen“Hver gang vi møtes”. Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er veteran i musikkbransjen, med over 40 år’s erfaring som låtskriver og utøvende artist. I februar 2017 kommer albumet “Feelosophy” hvor singelen “Shine your light” allerede er listet på de største radiokanalene. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene.I flere år har han bergtatt publikum med magiske konsertopplevelser. De siste to år suksess med Juleturnéen “Jul hos alle no”.
Helt fra han flyttet hjem igjen til Kristiansund i 1989, har han benyttet musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en groove-retning, som han selv kaller “Folktown”. Han har med seg musikere:
Trond Helge Johnsen – vokal og gitar Kyrre Sætran - bass Inge Bævre - gitar Eivind Gjeldberg - trommer Bjørn Jenssen

Elg med band spiller på Hjørnet

 

Daniel Kvammen:

–liveskriv
Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og
monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte
Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet, er det nøyaktig to år senere klart for mer Kvammen i monitor.
Med et hundretalls konserter i hele Norge, deriblant utsolgte
klubbkonserter og kritikerroste opptredener på Øyafestivalen,
Slottsfjell, by:Larm, Pstereo og en rekke andre festivaler,har Kvammen og hans fantastiske band opparbeidet seg et svært så solid rykte.
Geilingen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å
bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med sitt nye låtmateriale vil euforien nå nye høyder i 2017.
Første smakebit på Kvammens kommende album er singelen «Me dansar ikkje for moro skyld», som ble valgt ut til
Ukas låt av NRK P3 og samtidig også listet på NRK P13.
Kvammen og produsent Even Ormestad har kokt i hop et herlig
brygg på det kommende albumet «Vektlaus”, hvor soundet har tatt en mer elektronisk retning enn på debutalbumet.
Med blant annet klubbkonsert på Rockefeller og festivaljobber på Øyafestivalen og Vinjerock i kjømda, er det duket for et strålende
Kvammen-år i 2017.

Daniel Kvammen spiller på Hjørnet

 

KILLIEBURNE BRAE:

Det braker løs med Irish traditional music from Country Buskerud (Modum og Sigdal) på Kafé & Le. Den ekte irske stemninga, lystig omgang med humlebrygg og maltekstrakter og pretty colleens, der det skåles og skråles, og der musikken vandrer fra det vanvittige til det vakre – og tilbake igjen: Where the craic is great!
Killieburne Brae skaper et spesielt musikkuttrykk med sine to lead-vokalister, som også fyller ut helheten med tinnfløyter, banjo og bouzouki. To konstant spillekåte kraftpakker trakterer fele, trekkspill og bodhrán, og alt holdes sammen av an særdeles stø og dynamisk duo på bass og trommer. De ønsker å vise bredden i den irske musikkskatten. Den omfatter de vakreste ballader, de gladeste drikkeviser, den råeste punkfolkrocken, og ikke minst den heftigste instrumentale session-musikken, slik man finner i musikerkroken i alle ekte irske puber. De er fast husband hos The Dubliner Pub i Oslo, Norges kanskje mest genuine irske pub. Bandet består av  Bjørn Tore Roksvåg - fele/kor Ragnar Moen - trommer/perkusjon/kor Petter Fuhre - vokal/gitar/tinnfløyte/bouzouki Oskar Fidjestøl - vokal/gitar/banjo/bouzouki Kjell Audun Eken - trekkspill/bodhrán/kor  Otto Bøyeie – bass/kor

KILLIEBURNE BRAE: Spiller på Kafè & Le

 

KURÉR:

Den 24.august i fjor slapp Kurér sin første single “Flukt”. Nå er albumet klart.
Debutplate “Varsel & Pryd” inneholder 13 egenskrevner låter på norsk.På tekstsiden har bandet utfordret Stures far Arne Moslåtten, tekstforfatter for Hellbillies til å skrive tekster på bokmål.
Siden 2012 har Kurér satset på egen musikk og etterhvert spilt mange LIVE jobber. I 2016 mottok de Hallingdal Musikkforums “Forumpris” som går til artister som utmerker i musikklivet i Hallingdal. Kurér er musikalsk røff mykhet krydret med spiss penn og såre følelser.

- består av Geir Steen - trommer Nils Olsen – bass og vokal Trond Kristiansen - vokal og gitar Sture Moslåtten - gitar og vokal

KURÉR: Spiller på Hjørnet

 

Billetter kommer snart på Hallingbillett.no