Killieburne Brae

KILLIEBURNE BRAE. 

Det braker løs med Irish traditional music from Country Buskerud 

(Modum og Sigdal) på Kafé & Le. Lørdag 3.juni Kl.:21.15

Den ekte irske stemninga, lystig omgang med humlebrygg og maltekstrakter og pretty colleens, der det skåles og skråles, og der musikken vandrer fra det vanvittige til det vakre – og tilbake igjen: Where the craic is great!
Killieburne Brae skaper et spesielt musikkuttrykk med sine to lead-vokalister, som også fyller ut helheten med tinnfløyter, banjo og bouzouki. To konstant spillekåte kraftpakker trakterer fele, trekkspill og bodhrán, og alt holdes sammen av an særdeles stø og dynamisk duo på bass og trommer. De ønsker å vise bredden i den irske musikkskatten. Den omfatter de vakreste ballader, de gladeste drikkeviser, den råeste punkfolkrocken, og ikke minst den heftigste instrumentale session-musikken, slik man finner i musikerkroken i alle ekte irske puber. De er fast husband hos The Dubliner Pub i Oslo, Norges kanskje mest genuine irske pub.
Bandet består av  Bjørn Tore Roksvåg - fele/kor Ragnar Moen - trommer/perkusjon/kor Petter Fuhre - vokal/gitar/tinnfløyte/bouzouki Oskar Fidjestøl - vokal/gitar/banjo/bouzouki Kjell Audun Eken - trekkspill/bodhrán/kor 
Otto Bøyeie – bass/kor

Billetter på Hallingbillett

AlleGutta_01