TENORANE og Steffen Horn

Torsdag 1.juni kl. 19:00 – Konsert i Kulturhuset Banken med Tenorane og Steffen Horn
Tenorgruppe som skaper stilfull, vakker og humørfull underholdning.

TENORANE MED EIN HORN I SIDA

Er ei førestelling smekkfull av klassiske perler, sjølvironiske betraktninger, ein slump alvor og store mengder humor. Vakker song blir avløyst av harsellas over eigne divanykker. Ærlege refleksjonar over eigne liv går hand i hand med ville historiar om usannsynlig kjærleik. Og ikkje minst: mørke dressar blir endå finare med ein god porsjon fjør!
Regi og koreografi: Tomas Glans
Manus: Andreas Birger Johansen
Bidrag frå Ingrid Bjørnov, Teodor Janson, Ragnar Hovland, Tore Nysæther, Per Olav Kaldestad, Arnt Birkedal.

PRESSA HAR SAGT
“Dei tre Tenorstemmene var som balsam for sjela, som ren fløte – ubeskrivelig vakkert.
Og fortsetter med: “Moderne og klassiske perler kom på rekke og rad, og da de fremførte en Beatles- klassiker som var oversatt til norsk, ønsket vi at de ikke skulle slutte å synge.” Skriv Namdalsavisa.
“Perfekte entertainere” har Gjengangeren som overskrift.
“Det er sjelden man opplever så helstøpt entertainment. Hver eneste tekst ble iscenesatt og spilt ut som små skjetsjer. Musikalsk sett var det helt perfekt.”
Og fortsetter med: “Horn spilte fletta av de fleste og viste hvilken eminent pianist han er.”
“Tenorar i storform”, skreiv avisa Kvinnheringen etter førpremieren i Baroniet Rosendal, og lovpriste variasjonen som journalisten meinte tok publikum inn i heile følelsesregisteret.
“Lattermuskler og ører fikk svært god valuta” (Terningkast 5) skreiv Tom Skjeklesæther i Halden Arbeiderblad etter premieren i august.
“Showet er ei perle, underhaldande og ikkje minst nydeleg å høyre på frå start til slutt” Håvard Hammerstrøm, Bømlo-Nytt.
“En konsertopplevelse av det sjeldne slaget” Berit Steen arrangementssjef Oseana Kulturhus.
”Sangerne og pianisten bød på seg selv, var selvironiske og humoristiske og fremførte vakre sanger mens de kommuniserte og flørtet med publikum” Skriv Stjørdalens Blad.
“Aldri før har me sett denne gjengen finne på så mange ablegøyar som i kveld, og dei gjorde det med stor musikalitet – og i mange forskjellige sjangre med norske tekstar, kjempebra!” Skriv Fitjarposten.
Denne konserten er støttet av Nesbyen Kvinne- og familielag
Billetter: Kr 200 voksne/Kr 100 barn ved inngangen